Renske Bootz – Voorzitter
In Nederland werk ik als schoolleider in het voortgezet onderwijs. Toen ik in 2008 met ons gezin een aantal maanden in Malawi was, heb ik uitgebreid kennis kunnen maken met het onderwijssysteem en –organisatie in Malawi.

Rob Penning – Penningmeester
Tijdens een toeristisch bezoek met ons gezin aan Zambia en Malawi een aantal jaren geleden, bezochten we het schoolproject van de Stichting Warm Hart voor Malawi. De vonk sloeg direct over en de fascinatie voor Afrika in het algemeen en het werk van de stichting in het bijzonder, werd alleen maar sterker.  

Joke Penning – bestuurslid
Ik ben Joke Penning en heb 35 jaar voor de klas gestaan als docent in het VO. Sinds 2009 ben ik bestuurslid van de stichting Warm Hart voor Malawi, waarbij ik mij met name bezighoud met ons leerlingvolgsysteem.

Michiel  Bootz – bestuurslid
In Nederland werk ik als inmiddels al heel wat jaren als schoolleider in het basisonderwijs. Elke dag zie ik hoeveel geluk mijn leerlingen hebben dat hun wiegje in Nederland heeft gestaan. Toen ik in 2008 tijdens ons verblijf in Malawi zag hoe weinig kansen de kinderen daar hebben, heb ik besloten mijn steentje bij te gaan dragen.

Eke Zijlstra – bestuurslid
Mijn betrokkenheid bij de Stichting Warm Hart voor Malawi dateert alweer van ruim 4 jaar geleden. Bij mijn afscheid als bestuursvoorzitter van een groot klinisch opleidingsziekenhuis in Heerlen,werd een groot bedrag bij elkaar gebracht voor de Stichting.

Peter van Heuveln – bestuurslid
Een paar jaar geleden heb ik een overstap gemaakt naar het onderwijs en geef inmiddels dagelijks les aan leerlingen in de derde en vierde klas VMBO in het vak Economie.
Ik merk dat leerlingen het soms niet leuk vinden om veel te moeten lezen of luisteren, maar ze zijn altijd nieuwsgierig en willen graag aan de slag.

Paulette van Roekel – bestuurslid

KOM ZELF IN ACTIE EN WORD AMBASSADEUR

Lees meer over de verschillende mogelijkheden om in actie te komen.


HELP ONS HELPEN EN DONEER NU

Lees meer over de verschillende mogelijkheden tot doneren.