Schenk eenmalig

Help ons helpen door een eenmalige bijdrage te storten op onze rekening. Uw bijdrage wordt door ons gebruikt voor het verstrekken van kansrijke schoolbeurzen of in het verzorgen van goede gezondheidszorg voor onze studenten. Alle donaties groot of klein zijn welkom.

De Stichting heeft een ANBI status. Uw eenmalige bijdrage komt in aanmerking voor fiscale verrekening.

Klik hier voor uw eenmalige donatie.

Schenk met belastingvoordeel

Giften aan onze stichting komen in aanmerking voor belastingvoordeel, de zogenaamde ‘giftenaftrek’, als minimaal 5 opeenvolgende jaren wordt gegeven. Het belastingvoordeel kan oplopen tot 52%, afhankelijk van uw situatie. Het belastingvoordeel kan worden gebruikt om de gift te verhogen.Met uw structurele steun kunnen wij gerichter lange termijn plannen maken, omdat WHVM dan van tevoren weet op hoeveel geld een project kan rekenen. 

Schenk via nalatenschap

Als u onze stichting opneemt uw testament, draagt u op een bijzondere manier aan onze programma’s. Warm Hart voor Malawi is vrijgesteld van het betalen van successierechten, wat betekent dat uw bijdrage geheel ten goede komt aan onze stichting.  In overleg met ons kunt u uw nalatenschap een specifieke bestemming te geven, bijvoorbeeld een bepaald project of een bepaalde student.