Many thanks!!

Admin/ februari 27, 2018/ Ons nieuws, Uncategorized/ 0 comments

Eenmaal per jaar bezoeken wij onze studenten in Malawi. In 5 dagen tijd reizen we het hele land door. Hier een kleine samenvatting.

Even de cijfers: nadat onze eindexamenleerlingen zijn afgestudeerd en wij van enkele leerlingen tussentijds afscheid hebben moeten nemen wegens te slechte cijfers, hebben we nu nog 29 leerlingen over op middelbare scholen verspreid door het land.  Verder hebben wij 3 leerlingen die wij een beurs hebben toegezegd voor de universiteit. Deze zijn in afwachting van hun toelating van het groene licht van de National Council for Higher Education.

In een tropisch zonnetje (fijn voor ons, helaas niet fijn voor de lokale bevolking) hebben we ze op-één-na allemaal kunnen spreken. Dit blijft best een prestatie: 31 studenten en hun headteachers in een week tijd, in een land waar de tijd niet telt; 31 studenten waarvoor we het verschil hebben kunnen maken tussen alles of niks, voor henzelf maar ook voor hun hele familie en dorp; 31 studenten ieder met een eigen droom, die ze dankzij de sponsors van Warm Hart voor Malawi aan het realiseren zijn ; 31  studenten met elke een eigen verhaal, wat maakt dat het super goed gaat op school of deze periode even wat minder.  Wat alle 31 verbindt is hun dankbaarheid voor de kans die wij ze hebben geboden om hun onderwijsdromen te verwezenlijken.

Daarom willen we – namens hun – zeggen: many thanks, aan al onze donateurs!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*