University of Malawi

Admin/ februari 26, 2018/ Middelbaar onderwijs, Nieuws, Ons nieuws, Onze projecten/ 0 comments

Afgelopen week was het dan zover: onze eerste stappen op het terrein van de Universiteit van Malawi. Een plek waar wij hopen dat veel van onze studenten terecht gaan komen. Omdat de toegangscriteria erg zwaar zijn en de plekken schaars, zijn wij er afgelopen week in geslaagd de leiding van de leiding van de universiteit te ontmoeten en onszelf goed te introduceren.

In een gesprek met een van de hoogste bazen, Pro-Vice Chanchellor prof. Al Mtenje, hebben wij onze stichting goed op de kaart gezet en een beroep gedaan op zijn hulp om te zorgen dat wij onze studenten goed vanuit Nederland kunnen blijven ondersteunen.  Hoewel prof. Al Mtenje niet de man is die de leerlingen selecteert, heeft hij zijn hulp toegezegd dat – indien ze door de selectie heenkomen – hij erop zal toezien dat wij onze studenten goed kunnen blijven volgen. Een fijne gedachte! Wel hebben wij hem moeten beloven dat onze nieuwe bondcoach – Ronald Koeman – het wel beter gaat doen dan zijn voorgangers…

Na een pak overheerlijke Dutch stroopwafels te hebben achtergelaten en een rondje over de campus gelopen te hebben, hebben wij het universiteitsterrein weer verlaten. Wij hopen er nog vaak terug te mogen komen…

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*