De volgende chirurg in Malawi?

Admin/ juni 17, 2017/ Erick I. Kamoto, Nieuws

Erick I Kamoto, een student van onze stichting Warm Hart voor Malawi, heeft geen kleine ambities. Nadat wij Erick hebben leren kennen als een ambitieuze en getalenteerde leerling op de Kasambwe Primary School, heeft hij inmiddels de Namitete Secondary School bijna afgerond. Op 12 juli 2017 hoopt Erick afscheid te kunnen gaan nemen van deze school en zijn mentor/schoolhoofd Kenias Mchuchu.  Hij hoopt in 2018 medicijnen te gaan studeren aan de universiteit van Malawi om chirurg te worden. Een zware studie, die 6 jaar in totaal zal gaan duren.   Om zijn dromen te kunnen waarmaken, moet Erick én toegelaten worden aan dit instituut én het schoolgeld kunnen betalen.  Naast een eigen bijdrage van zijn (boeren) familie, heeft Erick hierbij in de komende jaren nog wel €6000 nodig. Een fors bedrag die hij zeer zeker niet zonder hulp bij elkaar kan krijgen.  Wie helpt Erick om zijn droom te kunnen verwezenlijken? Kleine of grote donaties zijn van harte welkom. We hopen dat we in staat zullen zijn om Erick te kunnen helpen om zijn grote ambities waar te gaan maken.

Share this Post