Nieuwe website voor de stichting Warm Hart

Admin/ juni 3, 2017/ Nieuws, Ons nieuws

Afgelopen week is er hard gewerkt door Michiel en Anne om een nieuwe website voor de stichting te bouwen. Zij zijn hiervoor op WordPress bootcamp geweest. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de layout, waarna de site in de komende weken gevuld gaat worden. Nog eventjes geduld dus…. Afgelopen week is er hard gewerkt door Michiel en Anne om een nieuwe website voor de stichting te bouwen. Zij zijn hiervoor op WordPress bootcamp geweest. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de layout, waarna de site in de komende weken gevuld gaat worden. Nog eventjes geduld dus…. Afgelopen week is er hard gewerkt door Michiel en Anne om een nieuwe website voor de stichting te bouwen. Zij zijn hiervoor op WordPress bootcamp geweest. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de layout, waarna de site in de komende weken gevuld gaat worden. Nog eventjes geduld dus….

Share this Post